Egy borús, esős, hűvös őszi délutánon elkészíthető. Garantálom, hogy míg készíted a finom kávé illattól vidám hangulatod lesz.Elkészítése: Vegyél egy hungarocel kisebb koszorút, vagy egy kisebb szalma koszorút.Tekerd be néhol spárgával, ahogy a kedved tartja. A kimaradt részekre ragasszál fel kávészemeket egyenként. Megteheted azt is, hogy két oldalu ragasztóval tekered be azt a részt, ahova a kávészemeket kívánod rakni.Ez esetben ajánlom, hogy a védő fóliát mindig csak azon a helyen huzd le, ahol éppen jársz. Nyomkodd bele a kávészemeket. |
Tökéletes.( Nemrég készítettem egy hasonló spárgásat, talán megtekinti Ajtódísz cím alatt.)
VálaszTörlésÜdv, Júlia
Nagyon jól néz ki:)
VálaszTörlésNekem is van kávészemekből koszorúm, közepén gyertyával:)