2012. szeptember 4., kedd

Délutáni kávé Csuhélandban.

Egy borús, esős, hűvös őszi délutánon elkészíthető. Garantálom, hogy míg készíted a finom kávé illattól vidám hangulatod lesz.Elkészítése: Vegyél egy hungarocel kisebb koszorút, vagy egy kisebb szalma koszorút.Tekerd be néhol spárgával, ahogy a kedved tartja. A kimaradt részekre ragasszál fel kávészemeket egyenként. Megteheted azt is, hogy két oldalu ragasztóval tekered be azt a részt, ahova a kávészemeket kívánod rakni.Ez esetben ajánlom, hogy a védő fóliát mindig csak azon a helyen huzd le, ahol éppen jársz. Nyomkodd bele a kávészemeket.

Ha kész a koszorú nem bírod ki, hogy ne főzzél egy csésze finom kávét és a munkaörömére ne fogyaszd el. Gyönyörű konyhai dekoráció a téli napokra.

2 megjegyzés:

  1. Tökéletes.( Nemrég készítettem egy hasonló spárgásat, talán megtekinti Ajtódísz cím alatt.)
    Üdv, Júlia

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki:)
    Nekem is van kávészemekből koszorúm, közepén gyertyával:)

    VálaszTörlés