2012. szeptember 28., péntek

Őszi hangulatban, de vídáman.


Egy virágcserépbe földet raktam, abba készítettem a bejárati ajtó előtti kompozíciót.  Most egy egy séta alkalmával be lehet gyűjteni az ősz ezer kincsét. Itt kökény, galagonya lampion virág és nád amit felhasználtam.

2012. szeptember 13., csütörtök

Ott leszek, a szülővárosom meghívott.


Szülővárosom megtisztelt azzal, hogy újra meghívott, ott leszek az alkotásaimmal a kézművesek utcájában. Nevem ott olvasható a meghívottak között. Talán nagyban lehet olvasni.

2012. szeptember 4., kedd

Délutáni kávé Csuhélandban.

Egy borús, esős, hűvös őszi délutánon elkészíthető. Garantálom, hogy míg készíted a finom kávé illattól vidám hangulatod lesz.Elkészítése: Vegyél egy hungarocel kisebb koszorút, vagy egy kisebb szalma koszorút.Tekerd be néhol spárgával, ahogy a kedved tartja. A kimaradt részekre ragasszál fel kávészemeket egyenként. Megteheted azt is, hogy két oldalu ragasztóval tekered be azt a részt, ahova a kávészemeket kívánod rakni.Ez esetben ajánlom, hogy a védő fóliát mindig csak azon a helyen huzd le, ahol éppen jársz. Nyomkodd bele a kávészemeket.

Ha kész a koszorú nem bírod ki, hogy ne főzzél egy csésze finom kávét és a munkaörömére ne fogyaszd el. Gyönyörű konyhai dekoráció a téli napokra.

Mogyoró szüret Csuhélandban